Izjava o zaštiti privatnosti

U ime internet online prodavnice LIGHTING DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u LIGHTING DOO su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

LIGHTING DOO online prodavnica se obavezuje da će poštovati Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Možete pristupiti našoj početnoj stranici web sajta i pregledati naš sajt bez otkrivanja Vaših ličnih podataka. Međutim, kada se u procesu realizacije kupovine na www.lightingdoo.rs, od Vas će se tražiti da date određene informacije o sebi.

Da biste uspešno obradili Vašu porudžbinu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail. Ove informacije su potrebne za sprovođenje isporuke i obaveštavanju Vas o statusu Vaše narudžbine.

Informacije koje prikupljamo o Vama koristimo iz sledecih razloga: obradu Vaše porudžbine, upravljanje Vašim nalogom, generalna administracija web stranice, poboljšanje dizajna I izgleda sajta, poboljšanje naših usluga, nove usluge i specijalne ponude koje mogu biti od interesa.

U koliko ste se prijavili za primanje Newsletter-a, dobijaćete od strane naše online prodavnice informacije o artiklima i akcijama. Podatke koje ste nam dostavili u prijavi za Newsletter koristićemo samo za slanje Newsletter-a. U koliko želite odustati od prijave za Newsletter-a to možete učiniti putem opcije otkazivanja prijave koja se nalazi u Newsletter-u. U tom slučaju lične podatke koje smo prikupili u svrhu slanja Newsletter-a nećemo više obrađivati.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. LIGHTING DOO online prodavnica  se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Intelektualna svojina

Sav sadržaj na web sajtu www.lightingdoo.rs koji čine tekst, vizuelni i audio elementi, korisnički interfejs, kod, podaci i baze podataka, programski kod i drugi elementi servisa isključivo su vlasništvo LIGHTING DOO ili relevantnih trećih lica.

Neovlašćeno korišćenje, reprodukcija, kopiranje, distribucija, čuvanje ili bilo koji drugi vid korišćenja materijala sa web sajta smatraće se povredom autorskog prava LIGHTING DOO i podložno je pokretanju svih postupaka u punoj zakonskoj meri.

Prava trećih lica

Pravo na korišćenje usluga LIGHTING DOO online prodavnice koje korisnik stekne u skladu sa ovim Opštim uslovima ne može se preneti na treće lice.

Zakon i nadležnost

Ovi Uslovi korišćenja kao i odnos između Vas i LIGHTING DOO  tumače se u skladu sa Zakonom Republike Srbije, i LIGHTING DOO i VI se slažete da isključivu nadležnost imaju sudovi Republike Srbije.

 

Vaša korpa

0
image/svg+xml

Vaša korpa je prazna.

Continue Shopping